VINDE O PROPRIETATE

Adaptați aceste trei coloane pentru a se potrivi nevoilor dvs. de design. Pentru a duplica, șterge sau muta coloane, selectați coloana și utilizați pictogramele de sus pentru a efectua acțiunea dvs.

CUMPĂRĂ O PROPRIETATE

Pentru a adăuga o a patra coloană, reduceți dimensiunea acestor trei coloane folosind pictograma din dreapta a fiecărui bloc. Apoi, dublați una dintre coloane pentru a crea una nouă ca copie.

ALĂTURĂ-TE KW

Construiește-ți o afacere succes în imobiliare alături de Keller Williams

Vinde o proprietate

Angajează un profesionist să te reprezinte în atunci când vrei să vinzi o proprietate. Află care este prețul corect și obține cea mai bună ofertă posibilă cu serviciile premium oferite de consultanții Keller Williams pentru vânzători.

Cumpără o proprietate

Atunci când vrei să cumperi o proprietate asigură-te că ai lângă tine un aliat puternic care este 100 % de partea ta. Ai acces la toata piața imobiliară, îți prezentăm cele mai bune opțiuni și ne asigurăm că faci o alegere informată.

Alătură-te Keller Williams

Vino alături de Keller Williams și bucură-te de suport complet și tehnologie de ultimă generație. Beneficiezi de experiența cumulată a peste 190.000 de agenți din lume, transpusă în sisteme și modele de succes, ce te ajută în afacerea ta.