Apartament 4 camere, zona Teatrul Dramatic, Comision 0 %

149.000 €

România, Brașov, Brasov, 15 Noiembrie

Descriere

Iti doresti sa investesti intr-o proprietate pretabila pentru AIRBNB/Booking care sa iti aduca un minim de 12% randament?
Avem oferta potrivita pentru tine!
Apartamentul propus spre vanzare este pretabil si AIRBNB/booking deoarece poate fi impartit in 2 apartamente a cate 2 camere.
Punem pret pe creativitatea si dorintele fiecarui client in parte si prin urmare va propunem spre vanzare, apartamentul pe care sa-l renovezi si sa-l extinzi asa cum iti doresti, la casa, in Centru Vechi al Brasovului, pe Bd-ul 15 Noiembrie, la 3 min de Piata Sfatului si 2 minute de Centrul Civic, 5 minute de cea mai buna scoala din Brasov, 3 minute de mers pe jos de Teatrul Sica Alexandrescu, in apropierea Parcului Central Brasov si a unitatilor administrative .
Proprietatea ocupa etajul intai si are o suprafață utilă de 117mp si 124mp construiti organizați astfel: 4 camere, bucatarie, camara, dressing, doua bai, și un hol.
Compartimentarea este semidecomandata cu camere aerisite ample, luminoase, functionale cu tavane inalte de 3 m, usi inalte frantuzesti, ce se deschid simultan si permit luminii sa patrunda nestingherita in fiecare cotlon.
Teracote cu valoare estetica uimitoare, incalzirea cu sistemul centralizat cu radiatoare.
Toate acestea creeaza o atmosfera aerisita si ofera locuintei un plus de eleganta si stil, asteptand doar pe cineva care sa ii redea farmecul de odinioara.
Apartamentul este situat intr- o curte interioara, detine un garaj, un loc de parcare, plus pod comun pe toata suprafata lui.
Conform certificatului de performanta energetica prezinta urmatorii indicatori de performanta:
Clasa energetic B
Consum anual specific de energie: 176.26
Indice de emisii echivalent:37.15
Consum anual specific de energie din surse regenerabile:0
Sunt Mihaela Todosia , consultant imobiliar si realtor, am pregatit aceasta proprietate pentru tine si te invit sa te alaturi celor care deja au cumparat proprietati in aceasta zona, proprietatea este cu comision 0% la vanzare
Pentru a-l descoperi, te astept la o vizionare!

Detalii

  • ID Proprietate:
  • Preț: 149.000 €

Adresă

  • Localitate: Brasov
  • Județ: Brașov

Facilități

Mihaela Todosia
Mihaela Todosia
  • Mihaela Todosia