Apartament cu 2 camere, Nou, Top City -Parcare si Boxa incluse in pret

95.000 €

România, Brașov, Brasov, Tractorul

Descriere

Numele meu este Ciprian Ciuciur si am placerea sa va prezint spre vanzare un apartament cu 2 camere, structura decomandata, foarte frumos si echilibrat compartimentat, aflat in complexul rezidential Top City din cea mai dinamica zona a Brasovului, Tractorul, la 2 minute de Coresi Shopping Resort, mai exact pe strada Stefan Baciu Nr 42 – 56.

Apartamentul este nou, nelocuit, a fost predat in vara 2022 si este situat la etajul 6 din 8 in Blocul 1, aflat la limita cu zona de case. Suprafata de care dispune imobilul este de 53 mp utili plus balconul de 4 mp, beneficiaza de baie cu cada, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, iar incalzirea se face cu centrala termica proprie.

Scara blocului este foarte luminoasa, amenajata cu bun gust, dotata cu doua lifturi, iar ceea ce face cu atat mai special acest apartament este privelistea superba catre munti care ti se deschide privind de la balcon, senzatie de relaxare si placere de care te vei bucura linistit, fara riscul de a se construi blocuri care sa o obtureze.

Apartamentul este calduros si luminos, fiind pozitionat pe mijocul blocului si cu expunere vestica, iar din punct de vedere al performantei energetice, face parte din Clasa Energetica A.

In plus, apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare inclus in pret si boxa de depozitare la subsolul blocului.

Si pentru a-i adauga inca un atu acestui apartament special, te anunt ca se vinde fara comision de la cumparator (Comision 0%)!

Pentru informatii suplimentare sau stabilirea unei vizionari, va invit sa ma contactati!

Va multumesc!

Detalii

  • ID Proprietate:
  • Preț: 95.000 €

Adresă

  • Localitate: Brasov
  • Județ: Brașov

Facilități

Tur Virtual 360°

Ciprian Ciuciur
Ciprian Ciuciur
  • Ciprian Ciuciur