Afacere de vanzare remodelare si intretinere corporala

Sibiu, Orasul de Jos
72.000€
Camere
3
Suprafata utila
45 mp
Suprafata construita
60 mp
An constructie
1940
 • ID:P6356
 • Nr. camere:3
 • S. utila:45.00 mp
 • S. construita:60.00 mp
 • Front stradal:4.00 m
 • Comp.:Compartimentat
 • Nr. bai:1
 • An constructie:1940
 • Structura rezistenta:Caramida
 • Tip imobil:Casa/Vila
 • Regim inaltime:P+1
Salonul de înfrumusețare cu cele mai noi tehnici de remodelare și întreținere corporală din Sibiu. Cu o aparatură de ultimă generație, ca scoasă din cutie, afacerea la cheie este de vânzare.
În Sibiu, domeniul esteticii este la mare căutare pentru că, indiferent de vârstă, orice femeie își dorește să arate exemplar, așa că de cele mai multe ori apelează la profesioniștii în domeniu. Metode de eliminare a grăsimii localizate, tratamente faciale, epilare definitivă și tratamente pentru bărbați.

Aparate de ultimă generație
Salonul funcționează de doi ani și are o chirie foarte avantajoasă și include trei camere mobilate și utilate conform cerințelor în vigoare. Problema facturilor nu există deoarece consumul la gaz și energie electrică nu este unul ridicat. Salonul este potrivit și pentru firmele care vor să o folosească în regim propriu sau cu regim închis pentru a-și răsfăța angajații.

Totodată, salonul dispune de website, pagină de Facebook și Instagram. .

Afacerea vine „la pachet” cu cele mai avansate soluții în domeniul esteticii, având proceduri extrem de precise, inovatoare, fără durere, non-invazive pentru slăbit, reconstruire, reîntinerire și detoxifiere. La salon se pot face tratamente corporale cu câmp electromagnetic concentrat HI-EMT, radiofrecvență RF, ultrasunete, criolipoliză, unde acustice, presoterapie, vacuum, fototerapie și epilare definitivă cu LASER dioda 808nm, saună cu aburi în capsule individuale, masaj automatizat Roll Magic și diverse tratamente faciale.

EMSLIM sau EMSCULPT, aparat cu stimulare electromagnetică – consumabile: apă distilată;
EXILIS, aparat cu radiofrecvență – consumabile: electrozi de împământare;
VANQUISH, aparat cu radiofrecvență RF cu cel mai mare manipul din estetică – consumabile incluse: lămpi RF;
SHOCK-WAVE (aparat cu unde acustice sau balistice) – consumabile: gel ecografic;
CRIOLIPOLIZĂ, cea mai eficientă variantă de pe piață de la ora actuală, include 7 capete de tratament, 4 lucrând simultan, temperatura de răcire – 16 °C, consumabile: apă distilată și membrane pentru protecția pielii S,M,L.
Două aparate LASER diodă 808nm cu răcire de -10°C
UN aparat IPL cu RF (radiofrecvență) + lam.  

Prețul afacerii
Afacerea se vinde la prețul de 72.000 EURO. Cei interesați pot cumpăra doar afacerea și să funcționeze în spațiul respectiv cu chirie, sau pot cumpăra și spațiul. Amortizarea investiției se poate face în mai puțin de un an de zile. Mai există și opțiunea ca unele dintre cele mai performante aparate – toate cu garanție și certificate CE – să fie achiziționate.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Răzvan Călin
0752 900 372
Esti interesat de aceasta proprietate ?