Bucium Residence

Iasi
An predare
2023
Camere
2.3
Interval suprafate
36 - 52
Interval preturi
- 90.000 Euro
Fiecare tip de apartament din cadrul complexului rezidențial Bucium Confort a fost proiectat într-un mod inteligent, astfel încât întregul spațiu să fie folosit cât mai eficient. Indiferent de varianta pe care o vei alege, te vei simți ca acasă! Mai mult, un avantaj major este și poziția complexului: aproape de natură și, în același timp, la numai o aruncătură de băț de unele dintre cele mai importante puncte din Iași.
Blocurile noastre sunt echipate cu lifturi IFMA (B2, B3) și Schindler (B5, B6, B7, B8, B9 T1, B9 T2). Fiabile, sigure și rapide, acestea vor fi cel mai bun prieten pe care-l poți avea după o zi obositoare.
Complexul de locuințe Bucium confort înglobează peste 8000 de mp de spații verzi, amenajate și întreținute de către o companie specializată, iar de curățenia din complex are grijă de asemenea o companie din domeniu. Acestea au fost alese cu atenție de către Asociația de Locatari.
Alte avantaje? Locuri de parcare supraterane suficiente, inclusiv locuri de parcare pentru vizitatori, loc de joacă pentru copii, în care se pot distra în fiecare zi, împreună, în deplină siguranță, barieră la intrarea în complex și supraveghere video 24 de ore din 24.
Mai mult, pentru că ne place cum sună viitorul, ne-am pregătit în acest sens cu o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Aceasta are capacitatea de încărcare de 22kW/h.