REPREZENTARE ANSAMBLURI REZIDENŢIALE

Lasă profesioniștii să se ocupe cu succes de vânzarea
proiectului tău!

O vânzare imobiliară reușită presupune o îmbinare cu succes a mai multor factori cheie, de la preț, prezentare, plan de marketing, până la negociere și vânzări. Oferim suport complet adaptat nevoilor tale, caracteristicilor proprietății și realităților pieței. Ținem cont de dorințele tale, dar nu omitem nici etica de business. Rolul unui consultant Keller Williams este de a înțelege nevoia ta și de a face toate demersurile pentru a finaliza tranzacția în cele mai bune condiții posibile pentru tine. Procedura tipică pentru o tranzacție începe cu înțelegerea în detaliu a situației. Fie că este vorba de apartamente, case sau vile, terenuri rezidențiale, comerciale sau industriale, avem expertiza necesară finalizării oricărei tranzacții. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Iar noi vom prelua totul. Atunci când vrei să vinzi o proprietate asigură-te ca ai lângă tine un aliat puternic, care este 100 % de partea ta.

O vânzare imobiliară reușită presupune o îmbinare cu succes a mai multor factori cheie, de la preț, prezentare, plan de marketing, până la negociere și vânzări.

Oferim suport complet adaptat nevoilor tale, caracteristicilor proprietății și realităților pieței. Ținem cont de dorințele tale, dar nu omitem nici etica de business. Rolul unui consultant Keller Williams este de a înțelege nevoia ta și de a face toate demersurile pentru a finaliza tranzacția în cele mai bune condiții posibile pentru tine.

Procedura tipică pentru o tranzacție începe cu înțelegerea în detaliu a situației. Fie că este vorba de apartamente, case sau vile, terenuri rezidențiale, comerciale sau industriale, avem expertiza necesară finalizării oricărei tranzacții.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Iar noi vom prelua totul.

Atunci când vrei să vinzi o proprietate asigură-te ca ai lângă tine un aliat puternic, care este 100 % de partea ta.

SERVICII REPREZENTARE LA VANZARE

Cum te ajutăm să obții cea mai bună ofertă posibilă!

03.

ANALIZĂ JURIDICĂ

Ne asigurăm că proprietatea este pregătită din punct de vedere juridic pentru vânzare și nu există probleme care să împiedice sau să întârzie vânzarea. Pregătim orice documente necesare în acest sens.

04.

PREGĂTIRE PROPRIETATE

Prima impresie este importantă, astfel că ne asigurăm că proprietatea este pregătită să primească vizitatori. Facem recomandările necesare astfel încât să punem în valoare toate atuurile proprietății

05.

SETARE PLAN DE MARKETING

Realizăm profilul clienților țintă și identificăm canelele potrivite pentru a ne adresa acestora. Pregătim toate materialele de marketing (foto & video profesioniste, Tur virtual, filmare dronă, etc) și setăm un plan de acțiune .

06.

LISTARE & PROMOVARE

Anunțăm proprietatea la vânzare și acoperim 100 % din piață. O promovăm cu opțiuni premium pe toate canalele și invităm profesioniștii imobiliari la colaborare, astfel încăt să devină în scurt timp foarte cunoscută

07.

VIZITE LA PROPRIETATE

Organizăm vizite la proprietate, evenimente de tip Open House și prezentăm toate detaliile și informațiile despre proprietate. Întocmim o listă cu clienții potențiali și ne asigurăm că aceștia primesc toate informațiile necesare.

08.

OFERTARE ȘI NEGOCIERE

Odată ce am identificat un cumpărător potențial, încurajăm o ofertă scrisă care conține condițiile de cumpărare. Suntem 100% de partea ta pe tot parcursul acestui proces argumentând în favoarea ta.

09.

PREGĂTIRE CONTRACTE

Pregătim semnarea contractelor necesare, de la depozit de bună credință, antecontracte, contracte de vanzare-cumpărare, etc. Strângem toate documentele necesare și manageriem tot fluxul semnarii actelor.

10.

FINALIZARE TRANZACȚIE

Odată contractul de vănzare-cumpărare semnat, te asistăm în continuare la încheierea tranzacției plecând de la încasarea prețului, până la predarea imobilului, schimbarea contractelor de utilități , etc..

Testimoniale

Informatii personale

Informatii despre proprietate