O COMPANIE CREEATĂ DE AGENŢI PENTRU AGENŢI

Fondată în Austin, Texas, SUA, Keller Williams este cea mai mare companie imobiliară din lume, cu peste 200.000 de agenţi imobiliari afiliaţi în America, Europa, Africa și Asia.

În Romania, Keller Williams este prezentă începând cu anul 2017, având în acest moment deschise un număr de 6 birouri cu peste 100 de agenţi afiliaţi, în Bucureşti, Braşov, Cluj, Craiova, Iaşi şi Sibiu.

Keller Williams este o companie de tehnologie ce oferă platforma imobiliară pe care o preferă cumpărătorii și vânzătorii agenților noștri. Keller Williams gândește ca un producător de top, acționează ca un formator-consultant și își concentrează toate activitățile pe servicii, productivitate și profitabilitate!

Keller Williams Realty 

Lider mondial in imobiliare

 

5 Continente
59+ Ţări
1.200+ Birouri
200.000+ Agenti Asociati

Cu cine eşti în business contează!

Suntem de părere că compania în care suntem ne aduce contribuţii semnificative la calitatea vieţii, în moduri ce nu pot fi mereu expimate în cuvinte. Pentru a întări această convingere, la Keller Williams am impementat un sistem de valori denumit WI4C2TES, ce ne ghidează mereu în modudul cum relaţionăm între noi precum şi cum facem afaceri. 

Valorile KW

Dumnezeu, Familie, apoi Afaceri

Viziunea KW

Să fim compania preferată de atât de agenţi căt şi de clienţii acestora

Misiunea KW

Să construim CARIERE ce merită avute, AFACERI ce merită deţinute, VIEŢI  ce merită trăite, EXPERIENŢE  ce merită a fi oferite şi MOŞTENIRI ce merită lăsate

SISTEMUL DE CREDINȚE KELLER WILLIAMS

 

Win-Win: sau nici o afacere

Integritate: facem ce trebuie

Clienți: întotdeauna pe primul loc

Angajament: în toate lucrurile

Comunicare: căutăm mai întâi să înțelegem

Creativitate: idei înainte de rezultate

Muncă în echipă: împreună putem realiza mai multe

Încredere: începe cu onestitate

Echitate: oportunități pentru toți

Succes: rezultate prin oameni