Construiește propria afacere imobiliară cu ajutorul 
Keller Williams

VINO ÎN ECHIPA KELLER WILLIAMS

Construiește și dezvoltă cu sistemele si modelele Keller Williams
și apoi pune-ți afacerea pe pilot automat!

Ieși în evidență și fii numărul 1 în zona ta cu
ajutorul Keller Williams

Modelul de afaceri Keller Williams este o "relație interdependentă" între proprietarii Market Center și agenții care împărtășesc luarea deciziilor și veniturile. Mai mult decât acordarea francizei, căutăm oamenii potriviți, antreprenori cu influență și integritate care implementează modelele și sistemele ce și-au dovedit eficiența în 50+ regiuni.

Keller Williams Realty 

Lider mondial in imobiliare

 

5 Continente
59+ Ţări
1.200+ Birouri
200.000+ Agenti Asociati

CE NE SCOATE IN EVIDENTA?

01.

EDUCATIE

Angajamentul nostru pentru educația continuă este ferm. De la instruirea în clasă la educație online precum și programele de coaching, oferim cele mai avansate și cuprinzătoare oportunități de învățare în domeniul imobiliar

02.

TEHNOLOGIE SI MARKETING

Platforma noastră de tehnologie și marketing este printre cele mai inovatoare din industria imobiliară, cu un accent pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră economisind timp și bani. Și cu fiecare instrument pe care îl construim, atenția noastră rămâne aceeași.

03.

CULTURĂ

Cultura noastră unică creează un sentiment de comunitate care este rar și unic în industria imobiliară. Când ești aici, ești familie.

04.

BUNĂSTARE

Platforma Keller Williams de construire a bunăstării este construită în jurul premisei că asociații noștri participă activ la construirea companiei imobiliare dominante pe piața lor și posibilitatea de a culege recompensele financiare aferente.

KELLER WILLIAMS ESTE MULT MAI MULT
DECAT FRANCIZA TRADITIONALA

Keller Williams plasează Consultantul Imobiliar ca figură centrală a modelului său de afaceri, care se bazează în plus pe o interdependență cu Market Center-ul in care își dezvolta propria afacere imobiliară.

Încă de la începutul KW, Gary Keller le-a adresat consultanților săi de top o întrebare foarte simplă: "Cum creezi o companie la care toată lumea va dori să vină, dar nimeni nu va dori să plece?" După mai mult de 35 de ani, principiile care au răspuns la această întrebare rămân fundamentul care a contribuit la crearea unui model de afaceri care revoluționează industria.

Acest model permite consultanților KW să devină proprietarii unei afaceri profitând de toate resursele și tehnologia furnizate acestora prin apartenența la cea mai mare companie de imobiliare din lume.

SISTEMUL DE CREDINȚE KELLER WILLIAMS

 

Win-Win: sau nici o afacere

Integritate: facem ce trebuie

Clienți: întotdeauna pe primul loc

Angajament: în toate lucrurile

Comunicare: căutăm mai întâi să înțelegem

Creativitate: idei înainte de rezultate

Muncă în echipă: împreună putem realiza mai multe

Încredere: începe cu onestitate

Echitate: oportunități pentru toți

Succes: rezultate prin oameni 

AGENTUL IMOBILIAR MILIONAR

de Gary Keller

Cartea care a influențat lumea imobiliară la nivel mondial este acum disponibilă și în limba română!


Această carte reprezintă punctul culminant al deceniilor de experiență, cercetare și consultanță imobiliară, cu studii de caz de la unii dintre cei mai buni agenți milionari din SUA. În acest manual revoluționar veți învăța trei concepte cheie care conduc producția de mega-agent.

 

OPORTUNITATILE FRANCIZEI KELLER WILLIAMS

Devino antreprenor imobiliar în cea mai mare mare companie imobiliară din lume

Completează formularul și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru o discuție.