VINO ÎN ECHIPA KELLER WILLIAMS

Câștigă până la 90% din comisionul generat alături 
de Keller Williams

Fi parte din cea mai mare companie imobiliară la nivel mondial și află cum să-ți
dezvolți o afacere de succes în imobiliare

O companie construită de Agenți pentru Agenti

Construiește-ți propriul business de imobiliare având suportul unui lider mondial în domeniu

Keller Williams este compania imobiliară ce pune accent pe creșterea și dezvoltarea agenților săi pentru ca succesul acestora înseamnă succesul companiei. Căutăm constant persoane care au voința să aducă un alt tonus pe o piață dominată de improvizație. Și profesioniști care doresc să treacă la „the next level” în imobiliare. Propunem un mediu de business flexibil, dar riguros. Multe zâmbete, dar și ambiții. Câștiguri frumoase, dar și responsabilitate.

Keller Williams Realty 

Lider mondial in imobiliare

 

5 Continente
59+ Ţări
1.200+ Birouri
200.000+ Agenti Asociati

Misiunea Keller Williams

Să construim CARIERE ce merită avute, AFACERI ce merită deținute, VIEȚI ce merită trăite, EXPERIENȚE ce merită a fi oferite și MOȘTENIRI ce merită lăsate.

10 BENEFICII ALATURI DE KELLER WILLIAMS

01.

BIROU, SUPORT ȘI INFRASTRUCTURĂ

Bucură-te de un birou modern, cu facilități complete de la spații de lucru dedicate, la săli de training, săli pentru întâlniri cu clienții, aparatură și suport complet pentru astfel încât să nu fine nevoie să te mai gândești vreodată că îți lipsește ceva

02.

TRAINING ȘI EDUCAȚIE

Cele mai performante programe de training din lume îți sunt accesibile pentru a te ajuta să crești la orice nivel al carierei te-ai afla. Resurse prețioase sunt disponibile chiar lângă tine sau sunt la un click distanță.

03.

COACHING ȘI MENTORSHIP

Rămâi focusat pe planurile și obiectivele tale. Sistemele și modelele Keller Williams sunt la îndemâna ta pentru ați garanta reușita.

04.

CEL MAI PERFORMANT SISTEM DE SPLIT

Păstrează până la 90 % din comisioanele generate! Cu cât un agent asociat Keller Williams generează comisioane mai mari cu atât procentul care îi revine acestuia este mai mare. Anual, comisioanele ce revin birourilor Keller Williams sunt plafonate (CAP) la o valoare fixă.

05.

VENIT PASIV

Keller Williams răsplătește agenții ce ajută la creșterea companiei și întoarce o parte din venituri membrilor rețelei. Profită de o oportunitate unică de a avea un venit pasiv pentru tot restul vieții.

06.

POSIBILITATE FORMĂRII DE ECHIPE

Cele mai performante programe de training din lume îți sunt accesibile pentru a te ajuta să crești la orice nivel al carierei te-ai afla. Resurse prețioase sunt disponibile chiar lângă tine sau sunt la un click distanță.

07.

TEHNOLOGIE ȘI INSTRUMENTE DE VÂRF

Keller Williams este recunoscută la nivel mondial drept o companie de tehnologie și educație ce activează în imobiliare. Cele mai performante tehnologii sunt dezvoltate chiar și acum pentru a ajuta agentul imobiliar.

08.

MARKETING ȘI PROMOVARE

Ai la dispoziție instrumente moderne pentru un marketing de susținut și eficient și beneficiezi de un pachet de promovare premium pentru un start-up rapid în afacerea ta.

09.

BRANDING PERSONAL

Promovează-ți imaginea și fă-te cunoscut pentru a genera tranzacții imobiliare continuu. Oamenii urmează oameni iar Keller Williams te ajută să ieși în evidență.

10.

CULTURĂ ORGANIZAȚIONALĂ

Misiune, viziune și valori comune ne unesc pentru a face acest business cu pasiune. Cultura unei companii este fundația acesteia iar la Keller Williams am reușit să creăm cel mai fain mediu în care să faci imobiliare.

CE SPUN CEI CARE 
S-AU ALATURAT KELLER WILLIAMS

Ne bucurăm de încrederea unor oameni extraordinari, alături de care împărtășim viziunea și valorile Keller Williams. Suntem recunoscători și onorați să fim în business împreună astfel că vrem să îi cunoașteți și să le aflați povestea

Devino Consultant Imobiliar partener alături de un Birou Keller Williams din zona ta şi construieşte alături de noi o afacere imobiliară de succes!

Completează formularul și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru o discuție.