REPREZENTARE LA CUMPARARE

Ai lângă tine un aliat puternic care este 100 % de partea ta!

Acesta poate fi unul dintre cele mai fericite momente din viața ta și este prea importat pentru a fi lăsat la voia întâmplării.

Noi ne asigurăm că totul este conform planului. Oferim suport complet, de la dorință la mutare. Știm cât de important este ca totul să decurgă previzibil așa că îți vom oferi sfaturi și suport în obținerea de finanțare, selecția de oferte, negociere, finalizarea tranzacției, transmiterea de informații. Procedura tipică pentru o tranzacție începe cu înțelegerea în detaliu a nevoii tale. Ce dorește clientul, care sunt provocările, care sunt pașii de urmat. Fie că e vorba de apartamente, case sau vile, terenuri rezidențiale, comerciale sau industriale, avem expertiza necesară finalizării oricărei tranzacții.

Când te-ai hotărât să îți cumperi proprietatea ideală asigură-te că ai lângă tine un aliat puternic. Angajează un agent Keller Williams care să fie de partea ta!

SERVICII REPREZENTARE LA CUMPARARE

Vezi cum te putem ajuta să iei cea mai bună decizie de cumpărare!

01.

ANALIZĂ CERINȚE ȘI NEVOI

Orice colaborare sănătoasă începe prin a pune întrebările potrivite și a asculta. Ne dorim să înțelegem în cel mai mic detaliu a cerințelor și nevoile clienților noștri. Cum trebuie să fie casa ideală, care sunt cele mai importante caracteristici.

02.

ANALIZĂ DE PIAȚĂ

Facem o analiză preliminară a pieții și aflăm care sunt opțiunile, unde și în ce condiții ne încadrăm cu achiziția. Analizăm variante și trasăm direcțiile de lucru și criteriile căutare.

03.

IDENTIFICARE SURSE DE FINANȚARE

Ne aigurăm ca suntem pregătiți să acționăm atunci când am gasit imobilul potrivit. Inventariem opțiunile de finanțare, obținem oferte de creditare de la bănci și planificăm în detaliu toate aspectele financiare.

04.

LISTĂ PRELIMINARĂ

Întocmim o listă preliminară cu imobilele ce se încadrează în parametrii de achiziție. După ce o parcurgem împreună, descalificăm imobilele nepotrivite și programăm vizite la restul.

05.

VIZITE LA PROPRIETĂȚI

Stabilim vizite la toate imobilele calificate, strângem informații, le analizam astfel încât să găsim cea mai bună variantă disponibilă pe piață. Ne formăm o opinie corectă fiind complet informați.

06.

OFERTARE ȘI NEGOCIERE

Odată ce am identificat un imobil potrivit, înaintăm o ofertă scrisă care conține condițiile de cumpărare. Suntem 100 % de partea ta pe tot parcursul acestui proces argumentând în favoarea ta

07.

ANALIZĂ JURIDICĂ

Ne asigurăm că imobilul identificat este fără probleme juridice, facem toți pașii necesari pentru rezervarea proprietății și securizarea tranzacției și pregătim toate documentele necesare în acest sens

08.

SEMNARE CONTRACTE

Pregătim semnarea contractelor necesare, (antecontracte, contracte de vanzare-cumpărare) strângem toate documentele necesare și manageriem tot fluxul semnarii actelor

09.

FINALIZARE TRANZACȚIE

Odată contractul de vănzare-cumpărare semnat, te asistăm în continuare la încheierea tranzacției plecând de la finalizarea plăților, până la predarea imobilului, schimbarea contractelor de utilități , etc.

Testimoniale

Informatii personale

Informatii cerere