Case Cartierul Primăverii - Pădurea Dumbrava

Cisnadie
An predare
2024
Camere
5
Interval suprafate
150
Interval preturi
215000
Vă prezentăm un nou concept în materie de construcții, un proiect inovativ: o casă de vis, pe două nivele, situată într-o zonă liniștită, lângă Pădurea Dumbrava, cu acces din Calea Cisnădiei. Această proprietate exclusivistă oferă un echilibru perfect între confortul modern și farmecul naturii.
La parter, casa vă întâmpină cu un living spațios, un birou elegant, o baie modernă, o bucătărie separată de living și o cameră tehnică.
Urcând la etaj, veți descoperi trei dormitoare primitoare, un dressing util pentru garderoba dumneavoastră, o baie stilată și două balcoane care oferă vederi încântătoare spre împrejurimi.

Exteriorul de 200mp se preda finisat complet, cu gazon rulat și pavaj, spațiul perfect pentru activități în aer liber și relaxare.

În plus, casa este echipată cu panouri solare pentru eficiență energetică și încălzire prin pompă de căldură, asigurând confortul dumneavoastră în toate anotimpurile, fără griji legate de facturi.
Eficienta energetica a imobilului este completata de termosistemul realizat din vată bazaltică de 15 cm si incalzirea in pardoseală.

La interior, casa se predă finisată la cheie, pregătită să devină căminul dumneavoastră de vis și cuprinde băile complet utilate, parchet, uși de interior de calitate germană etc.
Exteriorul de 200mp se predă finisat complet, cu gazon rulat și pavaj, spațiul perfect pentru activități în aer liber și relaxare.