Evergreen Towers

Iasi, zona Tatarasi
An predare
Camere
1-3
Interval suprafate
38,35 - 63,50 mp
Interval preturi
76.314 - 119.922 + TVA
Ansamblul de locuințe „Evergreen Towers” se află localizat în Iaşi pe strada Aurel Vlaicu 83, zona Aviației. În imediata vecinătate a complexului rezidențial se află stația de tramvai Phoenix fiind la 5 min distanţă de Iulius Mall şi cca 5 km distanţa până în centrului Iașului
„Evergreen Towers” este un Ansamb Rezidential format din 8 blocuri cu regim de înălțime Subsol + Parter + 12 Etaje ce cuprind un total de 512 apartamente cu diverse suprafeţe şi compartimentări pentru a oferi diversitate viitorilor locatari.

Apartamentele sunt gândite după nevoile locatarilor, pentru a oferi un grad sporit de confort : camere spațioase, bucătării închise, geamuri la baie , balcon și posibilitate de boxa pe etaj.
- Pentru a evita aglomerația, casa scării este prevazuta cu 2 lifturi ( capacitate 16 pers.) și 2 scări de acces.
- Acoperișul este tip gradina suspendata , in balcoane sunt jardiniere cu plante mereu verzi ,dotate cu irigare automatizata.
- Fatada este placata cu piatra naturala, tâmplăria exterioara marca Gealan , compartimentarea doar din cărămidă.
- In complex sunt 8.500 mp de spatii verzi: gradina de legume, alei de promenadă și parc de copii .
- sisteme Smart House
-Posibilitatea de plată: cash, credit, rate direct la dezvoltator

Construcția complexului rezidențial Evergreen Towers a început în anul 2019, în preyent fiind FINALIZAT în proporție de 90%.
Ansamblul Rezidnetial oferă posibilitatea achiziţiei de apartamente gata finalizate pentru mutare imediată sau personalizarea finisajelor interioare pentru cele aflate în lucru.