Fortus Residence

Iasi, zona Cug
An predare
2024
Camere
1 - 3
Interval suprafate
38 - 75 mp
Interval preturi
- 100.900
Proiectul Fortus Residence face parte din cadrul conceputului Sun Residence, un concept ce realizează proiecte într-un stil modern, cu materiale de calitate și o echipă de oameni implicați.
Cu peste 6 ani de experință în domeniul construcțiilor, care dovedesc cu trecerea timpului că s-a pus accent pe calitatea materialelor folosite și a mâinii de lucru. Ne mândrim cu o echipă tânără care este deschisă la noi provocări în domeniul de activitate pe care îl desfășurăm. Dorim să creștem pe piața imobiliară încet, dar sigur, convinși că ce am construit va dăinui pentru generații.
Situat pe strada Fortus nr. 68, zona Cug, blocurile îți oferă acces facil către toate zonele de interes ale Iașului. În imediata apropiere există stații pentru mijloacele de transport în comun, pe unde circulă autobuzele 27, 41, 44, care duc spre zonele centrale ale Iașului, dar și farmacii, cofetării și diverse magazine, cum ar fi Lidl, Profi.
Blocurile beneficiază de un număr generos de locuri de parcare, dar și de o zonă liniștită, înconjurată de natură, pentru a spori confortul în viitoarea ta locuință.