Royal Town Copou

Iasi, zona Copou
An predare
Camere
Interval suprafate
47-85 mp
Interval preturi
0-0
Situat într-o zonă rezidențială selectă, Royal Town completează eleganța boemă a Copoului cu mulțumirea de a te simți confortabil „acasă”.
Stilul nostru de viață actual implică o gestiune excelentă a timpului. Royal Town răspunde acestei necesități oferindu-ți în incinta complexului: supermarket, farmacie, terenuri și sală de sport, grădiniță, spatii de joaca, cabinete medicale, saloane de înfrumusețare, spatii de relaxare. Câștigi astfel timp pentru tine și elimini stresul inerent deplasărilor către diverse locații.
Ansamblul Royal Town a fost conceput de arhitecti profesionisti ce au propus un stil architectural modern, cu spatii interioare luminoase și spatii exterioare generoase. Eleganta ansamblului este data și de calitatea tuturor proceselor și materialelor utilizate în construcția sa, iar branduri precum: Ariston, Schuco, Baumit, Rehau, Caparol, Villeroy & Boch, Grohe, Porotherm sau Philips certifica acest lucru.

La Royal Town găsești diversitate în opțiunile pentru locuința de vis, alături de cei dragi. Ai posibilitatea de a alege apartamentul potrivit din 9 tipuri de compartimentări cu 2 sau 3 camere. Uită-te peste ofertele noastre și descoperă varianta care ți se potrivește.