Soleia Rezidential

Iasi, zona Copou
An predare
Camere
1 - 3
Interval suprafate
38 - 70 mp
Interval preturi
65.400 Euro - 106.500 Euro
SOLEIA este cel mai ambitios proiect imobiliar din Iasi. Situat departe de zgomotul si poluarea orasului, intr-o zona incarcata cu verdeata si liniste, Soleia este ansamblul rezidential unde respiri bucuria de a te simti protejat si fericit alaturi de familie. Soleia se afla in zona Pacurari, la doar 10 minute de centrul urban si reprezinta un punct din care poti ajunge foarte usor in zonele de interes din ale Iasului: birouri, spatii de shopping, parcuri, zona Palas, zona Copou.
Printre cele mai calitative finisaje, o excelenta amplasare precum si maiestria cu care produsele finite sunt realizate pentru dumneavoastra, toate definesc conceptul Soleia. O echipa de profesionisti se ocupa de aceste aspecte pana in cel mai mic detaliu, pentru ca dumneavoastra sa simtiti ca traiti la cel mai inalt nivel si sa intelegeti ca suntem adeptii lucrului bine facut, de calitate.
In complexul rezidential Soleia totul este conceput si construit pentru a oferi un maxim de comoditate in cele mai bune conditii de utilizare. Pentru a obtine confortul si relaxarea dumneavoastra, arhitectii impreuna cu specialistii nostri au integrat cele mai noi tehnologii cu cele mai moderne materiale in dezvoltarea complexului de apartamente.
Apartamentele au dotari de cea mai inalta clasa: termosistemul blocurilor va fi de 10 cm; tamplaria tip termopan cu profil din PVC; apartamentele se predau la cheie cu toate utilitatile racordate; instalatiile electrice, gaze si apa vor fi contorizate individual pe fiecare apartament; apartamentele vor fi dotate cu centrala termica individuala si aparate de aer conditionat. Usa metalica la intrare in apartament, usi din lemn la interior; gresie pe holuri, baie si bucatarie. Compartimentarea apartamentelor este reusita si functionala, cu bucataria inchisa sau open space, fiecare apartament va avea balconul inchis – tamplarie tip termopan cu profil PVC.
Bai complet echipate.