Sun Residence Pepinierii

Iasi, zona Valea Adanca
An predare
2023
Camere
1 - 3
Interval suprafate
40 mp - 82 mp
Interval preturi
- 90.900 Euro
In urmă cu 6 ani, s-a născut conceptul SUN RESIDENCE pentru a da viitorilor săi clienți o construcție sigură, zidită din dorința de a oferi ceea ce îți dorești să primești. Timpul ne-a format o echipă cu experiență, care se autodepășește cu fiecare construcție finalizată. Drept dovadă ne sunt proiectele Sun Residence – str. Veche nr. 73, Sun Residence – str. Hlincea nr. 7A, Ildas Home – str. Lunca Bahlui nr. 2, DrenHouse – str. Drenurilor nr.1, Fortus Residence – str. Fortus nr. 68.
Echipa noastră nu se oprește aici, prin urmare vă prezentăm un nou proiect situat pe str. Pepinierii, Valea Adâncă, care vă pune la dispoziție un concept de locuințe construite după standardele ridicate de calitate cu privire la finisaje, materialele folosite și mâna de lucru, după cum v-am obișnuit din proiectele noastre anterioare.


SUN RESIDENCE PEPINIERII
te așteaptă să alegi tipul de locuință care să îți satisfacă nevoile și dorințele, pentru ați oferi bucuria de a te simți ACASĂ.
Zona Valea Adâncă se află într-o continuă dezvoltare, rămânând o zonă liniștită în care să îți dorești să locuiești sau în care să alegi să investești în mediul imobiliar.
Sun Residence Pepinierii îți oferă acces facil la mijloacele de transport în comun, magazine, grădinițe, școli, zone de relaxare, datorită poziționării în imediata apropiere față de bulevardul principal.