Sun Residence - VECHE 88

Iasi, zona Valea Adanca
An predare
2024
Camere
2, 4
Interval suprafate
52 mp - 118 mp
Interval preturi
- 133.900 Euro
Conceptul Sun Residence s-a născut din dorința de a construi locuințe sigure care să fie răspunsul la „ACASĂ” pentru generații la rând. Anii care ne sunt experiență ne-au consolidat pentru a obține rezultate din ce în ce mai aproape de perfecțiune, adaptându-ne la noile sisteme care să ofere proprietarilor confort termic, fonic și senzorial.
Echipa noastră nu se oprește aici, prin urmare vă prezentăm un nou proiect situat pe str.Veche, nr. 88A, Valea Adâncă, care vă pune la dispoziție un concept de locuințe construite după standardele ridicate de calitate cu privire la finisaje, materialele folosite și mâna de lucru, după cum v-am obișnuit din proiectele noastre anterioare.
SUN RESIDENCE VECHE 88 aduce pe piața imobiliară locuințe spațioase, luminoase, construite cu materiale de calitate, în care să te simți acasă.
Compartimentările atent gândite oferă un spațiu generos pentru depozitare, relaxare și desfășurare a activităților cotidiene.
Situat într-o zonă în plină dezvoltare, Sun Residence Veche 88 vă oferă acces facil către mijloacele de transport în comun, magazine, grădinițe, școli, zone de relaxare.

Oferte disponibile

Apartament 2 Camere - Valea Adanca, 1.176 euro/mp
Apartament 2 Camere - Valea Adanca, 1.176 euro/mp
Iasi, Valea Adanca 1.176,79€/mp
2 1 56.00 m2