Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Apartament deosebit cu 2 camere în Dambu, parter, de vânzare

Targu Mures, Dambu Pietros
59.700€
Camere
2
Suprafata utila
38.20 mp
Suprafata construita
53.48 mp
Etaj
Parter
Bai
1
An constructie
1975
 • ID:P7640
 • Nr. camere:2
 • Nr. dormitoare:1
 • S. utila:38.20 mp
 • S. construita:53.48 mp
 • Comp.:Nedecomandat
 • Confort:2
 • Etaj:Parter
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:1
 • An constructie:1975
 • Structura:Beton
 • Tip imobil:Bloc
 • Regim inaltime:P+4
 • Clasa energetica:B
 • Consum specific:132.29
 • Indice emisii:25.75
Departe de zgomotul unei lumi zbuciumate, trăia odată, ca niciodată, o fetiță cu codițe cârlionțate și ochii căprui, care avea cel mai frumos zâmbet din lume. Familia ei locuia într-un apartament mic, dar primitor, cu două camere la parterul unui imobil din cartierul Dâmbu Pietros, un cartier cunoscut pentru atmosfera sa prietenoasă, căutată de familiile tinere cu copii. Asta pentru ca în apropiere erau școli minunate, parcuri pentru copii, magazine, bănci și cabinete medicale.

În fiecare dimineață, trezită de ciripitul păsărilor din fața geamurilor, fetița se pregătea pentru o nouă zi la grădinița cu program prelungit din apropiere, unde își făcuse mulți prieteni și învăța lucruri noi în fiecare zi.
În timpul liber, îi plăcea să se joace în parcul din apropierea casei sale, un loc plin de verdeață cu spații de joacă pentru cei mici, cu leagăne și tobogane care mai de care colorate și atrăgătoare. Ore întregi, fetita se plimba cu bicicleta ei, bucurându-se de fiecare clipă petrecută în aer liber.

Apartamentul lor era recent renovat, cu pereți proaspăt vopsiți și pardoseli strălucitoare. Fetița iubea acest apartament pentru că era deosebit; lumina zilei cădea într-un mod special peste culorile calde ale pereților, peste jucăriile de pluș. Adesea, fetiței îi plăcea să stea la pervazul ferestrei din camera ei și să privească grădina de sub geamurile lor, unde vedea păsărele, iepurași și chiar și căprioare.

Mobila din bucătărie, modernă, făcută la comandă, includea o mașină de spălat vase; baia avea o cadiță și fereastră, iar apartamentul era dotat cu o centrală termică relativ nouă și geamuri termopane. Ușa de la intrare era metalică pentru siguranță și izolație termică. Cele două camere erau nedecomandate, așa cum se construiau în anii '70.

Blocul fetiței beneficia de toate avantajele unei zone bine cotate : acces rapid la transportul public, siguranță ridicată și o comunitate prietenoasă. Proximitatea parcurilor și a zonelor de agrement asigurau mediul sănătos și relaxant, departe de poluarea fonică a traficului auto, și totuși aproape de facilități comerciale. Blocul se afla la doar 2 km de centrul municipiului Târgu Mureș, la aproximativ 3 minute cu mașina, într-o zonă preponderent rezidențială. Zona era populată de oameni înstăriți, cu apartamente reabilitate și întreținute, oferind o ambianță plăcută și sigură.

Într-o după-amiază însorită, după ce s-a întors de la grădiniță, Mihaela a aflat că se vor muta într-un apartament cu trei camere, deoarece familia ei aștepta un al patrulea membru și apartamentul lor grijuliu amenajat devenea neîncăpător. Aceasta însemna că trebuia să lase în urmă toată "lumea ei": emoțiile și amintirile plăcute, blocul termoizolat, străduța liniștită și bine întreținută, cu locuri de parcare, iluminat exterior și mijloace de transport în comun în apropiere. În inima ei mică, se simțea o combinație de tristețe și anticipare.

Tatăl ei tocmai vorbea la telefon și povestea despre blocul în care locuiau, construit pe fundație de beton, izolat cu termosistem de 10 cm, tencuit și zugrăvit cu decorativă color. Pereții gletuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare caiselor coapte. Ușa metalică la exterior și ferestrele din tâmplărie PVC albă asigurau siguranță și izolație termică. Pardoselile din camere erau din parchet lăcuit, iar în bucătărie, hol și baie erau din gresie. Pereții bucătăriei și ai băii erau placați parțial cu faianță, iar fetiță noastră găsise de cuviință să mai pună câte un desen ici-colo sau chiar semnătura ei.

Pentru confortul familiei, locuința dispunea de centrală termică proprie pentru încălzire cu gaz metan, cu corpuri de încălzire tip calorifere în fiecare încăpere, și avea toate utilitățile necesare unui trai confortabil: energie electrică, apă la rețea, canalizare, gaz metan și internet.

Aceasta este povestea fetiței și descrierea apartamentului ei de vânzare din Dâmbu Pietros. Sper că ți-a plăcut! Dacă dorești să adaugi poveștii sau sa fii parte din ea te rog să ne spui. Nu rata ocazia de a viziona acest apartament încântător, pentru a crea propriile amintiri.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Acces internet
Fibra optica
Centrala proprie
Calorifere
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Usa intrare Metal
Usa interior Celulare
Usa interior Lemn
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Apometre
Contor gaz
Interfon
Spatii agrement
Acoperis
Curte
Gradina
Mihaela Meisel
0730872071
Esti interesat de aceasta proprietate ?