Apartamente de vanzare pe malul Dunarii, localitatea Eselnita

Eselnita
71.000€
Camere
2
Suprafata utila
45 mp
Suprafata construita
48 mp
Etaj
Etaj 1
An constructie
2020
  • ID:P6440
  • Nr. camere:2
  • Nr. dormitoare:1
  • S. utila:45.00 mp
  • S. construita:48.00 mp
  • Comp.:Decomandat
  • Etaj:Etaj 1
  • An constructie:2020
  • Tip imobil:Casa/Vila
Bucurați-vă de o experiență unică și relaxantă pe malul Dunării, unde vă prezentăm două unități de apartamente de lux, ideal pentru o casă de vacanță sau investiție într-un stil de viață exclusiv. Aceste apartamente pot fi achiziționate individual sau ca o unitate integrală pentru o experiență extinsă de lux.

Localizare:
Situată pe malul pitoresc al Dunării, această proprietate oferă o panoramă uimitoare a apei lină și a peisajului înconjurător. Fiind într-o zonă turistică, veți beneficia de intimitate și liniște, dar și de acces rapid la atracțiile locale.

Facilități Excepționale:

Parcare Privată: Asigurați-vă că vehiculul dvs. este în siguranță într-o parcare privată, eliminând orice grijă legată de parcarea mașinii.

Piscină Privată: Înfruntați căldura verii sau relaxați-vă pur și simplu în piscina privată aflată la doar câțiva pași de ușa dumneavoastră.

Ponton Privat: Experimentați privilegiul de a avea un ponton privat, oferind acces direct la Dunăre pentru iubitorii de sporturi nautice sau pentru momente romantice la apusul soarelui.

Caracteristici Tehnice Avansate:

Pompe de Căldură: Fiecare unitate este echipată cu pompe de căldură, asigurând un climat optim în orice sezon și reducând semnificativ costurile de încălzire.

Panouri Fotovoltaice: Contribuind la sustenabilitatea ecologică, panourile fotovoltaice furnizează energie electrică curată și eficientă.

Stație de Epurare cu Oxigenare: Protejând mediul înconjurător, stația de epurare cu oxigenare garantează eliminarea eficientă a apelor uzate, respectând cele mai înalte standarde ecologice.

Put Forat și Curent: Accesați resursele subterane cu un put forat și bucurați-vă de alimentarea constantă cu apă. Unitățile beneficiază și de o sursă de curent stabilă.

Oportunitatea de Investiție:
Aceste apartamente reprezintă nu doar un loc de relaxare, ci și o oportunitate de investiție remarcabilă. Datorită facilităților premium și a localizării excepționale, proprietatea oferă potențialul de a obține randamente atractive în industria turistică.

Nu ratați șansa de a trăi sau investi în această oază de lux pe malul Dunării. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare personalizată a acestor apartamente de excepție.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Put
Fosa septica
Complet mobilat
Aurelian Croitoru
0763176307
Esti interesat de aceasta proprietate ?