Proprietate turistică - Casă de vacanță și Pensiune

Moieciu de Sus, Exterior Nord
389.000€
Camere
17
Suprafata utila
560 mp
Suprafata construita
675 mp
Bai
15
An constructie
2010
 • ID:P7386
 • Nr. camere:17
 • Nr. dormitoare:13
 • S. utila:560.00 mp
 • S. construita:675.00 mp
 • S. teren:832.00 mp
 • Nr. bucatarii:2
 • Nr. bai:15
 • Front stradal:30.00 m
 • An constructie:2010
 • Structura rezistenta:Caramida
 • Regim inaltime:P+1+M
Compania Keller Williams Brașov, prin consultantul imobiliar Sergiu Comănelea, vă propune spre achiziționare o pensiune și o casă de vacanță, situată în satul Moieciu de Sus, comuna Moieciu, printr-un sistem de reprezentare exclusivă, beneficiind de comision 0% la cumpărare.

Descoperă o oază de relaxare în inima naturii, în Moeciu de Sus, cu o priveliște minunată asupra munților Bucegi și Piatra Craiului, la aproximativ 10 km de Castelul Bran. Vă prezentăm o proprietate de vis, perfectă pentru vacanțe de neuitat și momente de relaxare într-un cadru idilic.

Pe un teren generos de 832 de metri pătrați, cu acces auto din două părți, sunt amplasate două construcții: o pensiune și o casă de vacanță. De asemenea, vă puteți bucura de un foișor cu grătar și o bucătărie de vară.

Casa de vacanță, construită în 2004, cu un regim de înălțime parter plus mansardă, are o suprafață utilă de 120 de metri pătrați, cu un design cald și primitor. La parter veți găsi o terasă amenajată în zona de zi, un living cu bucătărie open space și o baie, iar la mansardă regăsim trei dormitoare confortabile și o baie.

Pensiunea, un adevărat colț de rai construit în 2010, este dispusă pe 3 nivele și are o suprafață utilă de 440 de metri pătrați. Cu un total de 2 saloane, 10 camere, 12 băi, o bucătărie cu cămară și o cameră tehnică, aceasta vă întâmpină cu un salon cochet la parter, o cameră de zi generoasă, o bucătărie cu cămară, două grupuri sanitare și o cameră tehnică. La etaj avem patru camere cu băi proprii, 3 balcoane și un apartament de două camere cu două băi, iar la mansardă găsim patru camere generoase, fiecare cu baie proprie și două balcoane.

Pensiunea a fost construită cu materiale de înaltă calitate, cu cadre de beton și cărămidă, iar proprietatea este izolată exterior. Încălzirea este asigurată cu ajutorul a două centrale termice, iar proprietatea este branșată la utilitățile: apă, gaz, și curent electric, asigurând confortul și relaxarea deplină în mijlocul naturii.
Indiferent dacă vrei să te relaxezi în intimitatea casei de vacanță sau să te bucuri de ospitalitatea pensiunii, fie că vrei să te recreezi făcând un grătar sau relaxându-te în foișor, acest loc te va cuceri cu farmecul său unic și cu priveliștea încântătoare.

Nu rata ocazia de a transforma această proprietate în noul tău business și refugiu de vis.

Prețul proprietății este de doar 389.000 de euro, cu comision 0% la cumpărare.

Pentru a vă oferi cele mai detaliate informații și pentru a vă ghida în procesul de achiziție, vă stăm la dispoziție prin intermediul consultanței imobiliare oferite de Sergiu Comănelea. Echipa noastră vă asigură nu doar profesionalism, ci și sprijin pe fiecare treaptă a drumului către noua dumneavoastră locuință.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Gaz
Fosa septica
CATV
Centrala proprie
Calorifere
Izolatie Exterior
Izolatie Interior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Spatiu depozitare
WC Serviciu
Bucatarie Mobilata
Apometre
Contor gaz
Complet mobilat
Curte
Gradina
Sergiu Comanelea
0770263024
Esti interesat de aceasta proprietate ?