Casuța Bunicii din Sangeorgiu de Ms cu 2 camere și singur în curte caută familie

Sangeorgiu de Mures
59.000€
Camere
2
Suprafata utila
56 mp
Suprafata construita
72 mp
Bai
1
An constructie
2000
 • ID:P7081
 • Nr. camere:2
 • Nr. dormitoare:1
 • S. utila:56.00 mp
 • S. construita:72.00 mp
 • S. teren:173.00 mp
 • Nr. bucatarii:1
 • Nr. bai:1
 • Nr. parcari:3
 • Front stradal:12.00 m
 • An constructie:2000
 • An renovare:2021
 • Structura rezistenta:Caramida
 • Regim inaltime:S+D+P
Căsuța bunicilor este acea căsuța modestă dar plină de viață și povești care ne-a încălzit inimile încă din 2000. Și ca să-i păstrăm farmecul viu, am hotărât să o reimprospătăm în 2021, să o izolam pe interior și să-i dam o nouă strălucire cu culori proaspete.

În mijlocul unei curți mici, dar pline de surprize, vei găsi acel spațiu atât de dorit pentru o familie tânără care se simte sufocată de aglomerația din apartamentele din oraș.

Cu o poveste în fiecare cărămidă, se ridică spre cer o căsuță ce îmbrățișează o lume întreagă în cei 56 de metri pătrați ai săi, un spațiu ce răsfață cu generozitate, mai mult decât orice apartament obișnuit cu două camere din orice bloc. Ridicată cu măiestrie, casa are un regim de înălțime format din subsol și parter, sprijinită pe o fundație solidă de beton. Pereții din cărămidă adăpostesc sub acoperișul de țiglă poveștile și amintirile strânse de-a lungul anilor.
La parter, pas cu pas, intrăm în Bucătăria complet mobilată și utilată - gata să te invite la momente de bucurie culinară. Camerele răspândesc o atmosferă de liniște, oferindu-ți promisiunea unei intimități adânci și călduri prietenoase și gata pregătite să te primească în adăpostul lor dulce plin de simplitate.
Baia spațioasă, cu geam propriu și o cadă generoasă invită la relaxare și odihnă. În fiecare colț al căsuței, simți căldura și dragostea care au locuit aici ani de zile.

În spate, aproape ca un secret bine păstrat, se află o pivniță complet uscată, un loc al comorilor, unde borcane după borcane pline cu gemuri, sucuri și zacuscă strălucesc, așteptând nerăbdătoare să fie descoperite și să aducâ în lumina zilei gusturi și arome ce povestesc despre muncă și dragoste.

Curtea, un spațiu unde creativitatea și meșteșugul bunicului au înflorit, găzduiește un mic atelier de reparații, martor al nenumăratelor proiecte și reparații menite să aducă viață obiectelor uitate. Și pentru a completa practicitatea spațiului exterior, avem și un WC de serviciu, conectat la canalizare, pregătit să ofere confort și comoditate .
Vița de vie îmbrățișează mare parte din curte și ne dă nu numai strugurii cei zemoși dar și umbra atât de râvnită în zilele de arșiță. În acest colț de lume, nu prea departe de oraș și totuși nici exact la țară, sub mângâierea blândă a umbrei viței de vie, simți cum ritmul timpului încetinește, iar fiecare respirație devine un prilej de a savura o atmosferă liniștitoare.

În căsuța bunicilor, fiecare colț povestește despre grija care a locuit aici și dragostea cu care a fost întreținut. Această mică bijuterie din Sângeorgiu de Mureș, căsuța bunicilor, caută o nouă familie care să-i umple fiecare colț cu râsete și dragoste.
Dacă simți că ai așteptat cu nerăbdare să deschizi porțile unei căsuțe ca a bunicilor pentru familia ta, sună-ne azi la 0730 872 071 ca să începem să scriem împreună noi pagini ale poveștii sale. Suntem nerăbdători să te ghidăm în începutul acestei noi aventuri, plină de bucurie și amintiri minunate!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Put
Convectoare
Izolatie Interior
Vopsea lavabila
Faianta
Gresie
Dusumea
Ferestre Lemn
Jaluzele Verticale
Usa intrare Lemn
Usa interior Lemn
Pivnita
Spatiu depozitare
WC Serviciu
Anexe
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Apometre
Contor gaz
Complet mobilat
Curte
Gradina
Mihaela Meisel
0730872071
Esti interesat de aceasta proprietate ?