Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Vilă remarcabilă în Sângeorgiu de Mures, MS

Sangeorgiu de Mures
376.350€
Camere
9
Suprafata utila
401 mp
Suprafata construita
401 mp
Bai
6
An constructie
2004
 • ID:P6210
 • Nr. camere:9
 • Nr. dormitoare:3
 • S. utila:401.00 mp
 • S. construita:401.00 mp
 • S. teren:1000.00 mp
 • Nr. bucatarii:2
 • Nr. bai:6
 • Nr. balcoane:3
 • Nr. parcari:8
 • Nr. garaje:1
 • Front stradal:35.00 m
 • An constructie:2004
 • Structura rezistenta:Beton
 • Regim inaltime:S+D+P+M
 • Clasa energetica:B
Descoperiți liniștea și confortul în această reședință unică în Ardeal, în zona semicentrală rezidențială din Sângeorgiu de Mureș, cu o suprafață utilă de 401 mp, o arhitectură deosebită și finisaje de înaltă calitate, spații ample pentru diferitele activități și nevoi ale unei familii.

Complet finalizată și gata de a deveni noul cămin al unei familii fericite, proprietatea se află la numai 5 km de Tg.Mures și 3 km de centru civic a localității Sângeorgiu de Mureș, renumită pentru apele sărate și nămolul mineral, într-o zonă liniștită, aproape de pădure, într-un cartier rezidențial cu vile bine întreținute care conferă o ambianță plăcută și sigură.

Clădirea este pe fundație de beton cu închideri perimetrale din cărămidă iar acoperișul este din lemn ecarisat și învelitoare din țiglă ceramică, pregătit pentru panourile foto voltaice care vor fi instalate în aceasta lună. Tencuiala decorativă albă și vopsea lavabilă color pentru finisaje interioare adaugă un aspect elegant și rafinat interiorului. În băi și bucătării pardoseala este din gresie iar în camere, holuri, casa scării pardoseli din parchet de lemn de nuc, frumos lăcuit . Calitatea construcțiilor este foarte bună, dotări funcționale superioare. Tâmplăria interioară este din lemn cu geamuri mate, exteriorul din lemn stratificat și geamuri termopane, denotă o atenție deosebită la detalii și durabilitate.

Compartimentarea este organizată pe trei nivele :

La demisol : casa scării, loc de depozitare haine/pantofi , Camera tehnica ( centrală termică și spălătoria), Bunker,, Livingroom pentru întreaga familie și acei prieteni care vor să stea activi. Baie generoasă cu cadă dar și cabină de duș, Saună finlandeză pentru 4-5 persoane, Bucătărie luxuriantă pentru gospodine, cu spațiu de servit masa și Cămară largă pentru acareturi.

La Parter avem Garaj (accesibil din două părți, 2 porți cu telecomandă), oferă spațiu generos de depozitare. Tot aici este casa scării, Bucătărie open space și sufragerie, hol , camera tehnica, Baie de serviciu cu fereastră , o Camera de zi spațioasă cu șemineu pe gaz, o baie regala cu bide și ferestre luminoase, , un birou/dormitor, o terasă generoasă acoperită, cu geamuri termopane glisante de jur împrejur.

Etajul superior este compartimentat pentru confortul familie în 3 apartamente superbe fiecare cu baie și hol propriu dar și un livingroom luminos amenajat cu gust.

Proprietatea dispune de spații de parcare în interiorul și în afara curții. Curtea, aprox.1,000 mp, este minunat amenajată cu plante și pomi decorativi, un iaz mic pentru peștișori, statui care ii conferă o atmosferă ușor aristocrată și o grădină de vis, iluminată, care contribuie la crearea unei atmosfere relaxante și plăcute, oferindu-vă liniștea și confortul meritat după o zi grea de muncă.

Persoanele interesate sunt încurajate să exploreze posibilitatea achiziționării separate a terenului în imediata vecinătate având 1000 de metri pătrați. Terenul este îngrădit și complet amenajat, inclusiv cu un foișor, o bucătărie de vară și o cabană special destinată depozitării uneltelor utilizate în grădină. Prezența plantelor ornamentale, a pomilor fructiferi producători și a viței de vie adaugă un farmec aparte acestei proprietăți.

Ambele proprietăți sunt echipate cu porți cu telecomandă, acces pietonal separat și gard din lemn cu o înălțime de 2.30 metri, fixat ferm pe soclu din beton și finisat cu plăci din piatră de munte.
Ambele terenuri prezintă formă dreptunghiulară, având o deschidere la stradă de 35 de metri. Proprietatea este conectată la toate utilitățile, inclusiv energie electrică, gaz metan, apă de la rețea, canalizare orășenească și Internet. De asemenea, beneficiază de încălzire centrală pe gaz, cu o centrală recent instalată. Clasa energetică este B, iar certificatul de performanță energetică este disponibil.

Cu acces facil la mijloace de transport în comun, spa și celalalte facilități urbane (locașe de cult, bănci, școli, restaurante, magazine etc ), ambele proprietăți oferă atât intimitate, cât și accesibilitate.

Luând în considerare locurile de parcare, 3 intrări în clădire, spațiile generoase de depozitare, subsolul cu spații multifuncționale, curtea ambientală, cele 2 bucătării complet dotate și mansarda cu apartamente separate, vila aceasta se pretează și pentru birou notarial, cabinet medical privat, sau chiar Airbnb. Și tocmai datorită acestor caracteristici poate fi o investiție valoroasă pe termen lung, oferind nu doar un cămin, ci și un activ imobiliar.

Pentru a lua o decizie informată, este recomandat să programați o vizionare sunandu-ne la 0730 872 071 . Aceasta este șansa Dv de a trai intr-un spațiu care sa reflecte cu adevărat stilul și confortul pe care îl meritați.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
CATV
Telefon
Acces internet
Centrala proprie
Calorifere
Semineu
Aer conditionat
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre Lemn
Jaluzele Orizontale
Rulouri Aluminiu
Usa intrare Lemn
Usa interior Lemn
Pivnita
Crama
Spatiu depozitare
Dressing
WC Serviciu
Anexe
Dependinte
Bucatarie Mobilata
Bucatarie Utilata
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Interfon
Videointerfon
Sauna
Curte
Gradina
Uscatorie
Mihaela Meisel
0730872071
Esti interesat de aceasta proprietate ?