Hala productie P+E Craiova

Craiova
905.000€
Camere
10
Suprafata utila
2200 mp
Suprafata construita
2400 mp
An constructie
1971
  • ID:P6461
  • Nr. camere:10
  • S. utila:2200.00 mp
  • S. curte:2700.00 mp
  • Comp.:Partial compartimentat
  • Nr. bai:2
  • An constructie:1971
  • Structura rezistenta:Beton
Vă prezintăm o oportunitate de investiție remarcabilă într-o hală de producție situată în cartierul Bariera Vâlcii din orașul Craiova. Această hală, cu o suprafață generoasă de 2200 mp și un teren adiacent de 2700 mp, reprezintă un spațiu versatil, potrivit pentru diverse domenii de afaceri.

Construcția, ridicată în anul 1971, este solidă și durabilă, având o structură din beton și cărămidă, cu armătură din fier striat de minim 14 cm. Cu un total de două nivele, parterul și etajul, hala beneficiază de toate utilitățile necesare desfășurării eficiente a activităților de producție.

Parterul a fost recent renovat și dotat cu facilități moderne, inclusiv băi și dușuri pentru muncitori. De asemenea, dispune de o centrală termică proprie, asigurând confortul necesar în timpul activității zilnice. Parterul este accesibil prin intermediul a trei uși mari, oferind posibilitatea manevrării și transportului ușor al mărfurilor cu ajutorul camioanelor. Curtea aferentă este suficient de spațioasă pentru a permite accesul și parcare pentru camioane.

Etajul, parțial renovat, este echipat cu camere de dormit destinate muncitorilor, contribuind astfel la creșterea eficienței și atractivității locului de muncă. Bucătăria este un alt element util și funcțional al acestui spațiu, asigurând facilități pentru luarea mesei într-un mediu confortabil.

Ansamblul necesită doar mici lucrări de renovare la nivelul acoperișului, pentru a-i asigura o durată de viață extinsă. Cu toate acestea, această investiție oferă un potențial imens pentru dezvoltarea afacerii dvs. într-o zonă cu acces ușor și o infrastructură bine dezvoltată.

Nu ratați ocazia de a achiziționa această hală de producție cu un potențial vast pentru diverse industrii! Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare a acestei proprietăți impresionante.

Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Aurelian Croitoru
0763176307
Esti interesat de aceasta proprietate ?