Showroom - Service auto cu structură metalică și dotări avansate

Craiova
1.890.000€
Camere
3
Suprafata utila
1370 mp
Parcari
20
 • ID:P5732
 • Nr. camere:3
 • S. utila:1370.00 mp
 • S. per etaj:140 mp
 • S. curte:3300.00 mp
 • Comp.:Open space
 • Nr. bai:1
 • Nr. parcari:20
 • Regim inaltime:P+1
 • S. cladire:1150 mp
 • Inaltime:5.00 m
Vă prezentăm o proprietate industrială, construită cu grijă și atenție la detalii, ce oferă un mediu perfect pentru o gamă largă de activități comerciale și industriale.

Cu o suprafață utilă de 1370 mp, această hală impresionantă dispune de o serie de facilități și dotări care o fac să iasă în evidență.

Caracteristici propietate :

- Construcție Solidă cu Structură Metalică
Hala a fost construită pe o structură metalică de înaltă calitate, asigurând durabilitate și siguranță pe termen lung.
- Izolare Eficientă
Pereții sunt prevăzuți cu panouri sandwich de 6 cm, iar acoperișul cu panouri sandwich de 8 cm, asigurând un mediu interior confortabil în orice condiții meteorologice.
- Energie Verde
Proprietatea este echipată cu panouri fotovoltaice de 21 kW de la producătorul Longi, împreună cu un invertor Huawei. Aceasta nu numai că vă permite să economisiți bani pe facturile de energie, dar și să contribuiți la protejarea mediului înconjurător.
- Infrastructură pentru Vehicule Electrice
Beneficiați de o priză de încărcare auto de 11 kW și pregătirea pentru o priză de 20 kW în fața showroom-ului, asigurând astfel că vehiculele dvs. electrice vor fi întotdeauna gata de drum.
- Transformator Propriu
Cu un transformator de 63 KWA, aveți control total asupra alimentării cu energie electrică.
- Utilități Complete
Proprietatea dispune de un puț forat la 100 de metri, un camin, automatizări și, în acest moment, acces la apă curentă pe stradă și hidranți.
- Gestionarea Ecologică a Deșeurilor
Fosa septica Sotralenz ecologică, cu bacterii, împreună cu două bazine vitanjabile de aproximativ 16 mc fiecare, legate la ea, plus un sistem de drenaj pe o lungime de 45 de metri.
- Securitate Avansată
Proprietatea este echipată cu un sistem video ce include 23 de camere la interior și 10 camere la exterior. De asemenea, beneficiați de două sisteme de efracție la interior, conectate la sistemul de monitorizare perimetral, toate gestionate de Civitas.
- Siguranță Împotriva Incendiilor
Cu un sistem de monitorizare a incendiilor care include o centrală conectată la dispecerat și 50 de senzori distribuiți pe întreaga suprafață a halei, securitatea dvs. este pe primul loc.
- Climatizare Eficientă
Proprietatea dispune de tuburi radiante pe gaz, centrale termice, aeroterme de perete și 6 unități de aer condiționat, asigurând un mediu de lucru confortabil pentru angajați.
- Sistem de Irigat
Cu un sistem de irigat pe o lungime de 150 de metri, puteți menține terenul într-o stare excelentă.
- Parcare Ample
Suprafața betonată de aproximativ 3000 mp, cu beton armat gros de 20 cm, vă oferă suficient spațiu pentru parcare.
- Teren Încântător
Proprietatea include nu doar hala, ci și un teren ce o înconjoară, oferindu-vă oportunități suplimentare pentru extindere sau dezvoltare.
- Preț Atractiv
Cu un preț de 1.890.000 euro, negociabil, această proprietate reprezintă o investiție excelentă în viitorul dvs. comercial sau industrial.
Această proprietate se ridică la cele mai înalte standarde europene și oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea sau proiectul industrial.

Nu ratați oportunitatea de a deveni proprietarul acestei hale de excepție.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare!
Citeste mai mult
Curent
Apa
Fosa septica
Curent trifazic
CATV
Fibra optica
Utilitati in zona
Centrala proprie
Aer conditionat
Aurelian Croitoru
0763176307
Esti interesat de aceasta proprietate ?