Hala Industriala Aurel Vlaicu 72, Satu Mare 440122

Satu Mare, Aurel Vlaicu
69.500€
Suprafata utila
156 mp
Suprafata construita
190 mp
  • ID:P6649
  • S. utila:156.00 mp
  • S. curte:300.00 mp
  • Comp.:Open space
  • An renovare:2000
  • Structura rezistenta:Beton
  • Inaltime:3.50 m
Hală industrială modernizată, situată pe strada Aurel Vlaicu 72 în Satu Mare, reprezintă o oportunitate excelentă pentru o firmă mică sau mijlocie axată pe producție sau utilizarea de utilaje grele. Cu o suprafață utilă de 190 mp, compusă dintr-un spațiu generos de 4.85 m lățime și 32.25 m lungime, plus camere tehnice dedicate pentru centrala termică și compresor, această proprietate oferă flexibilitate și eficiență pentru diverse tipuri de activități industriale.

Construcția robustă, realizată din cărămidă cu structură de beton, asigură durabilitate și stabilitate. Înălțimea interioară de 4 metri, împreună cu poarta accesibilă de 3 metri înălțime, controlată prin telecomandă, facilitează accesul și manipularea echipamentelor de dimensiuni mari.

Hala este echipată cu suflante pentru încălzire, asigurând un mediu de lucru confortabil pe tot parcursul anului. Instalațiile profesionale de curent și gaz sunt un alt avantaj, permițând o operare eficientă și sigură. În plus, proprietatea a fost recent renovată și întreținută, oferind posibilități de extindere pentru viitor.

Un aspect important este accesibilitatea. Proprietatea are acces facil către centura orașului Satu Mare, fiind ideală pentru logistica rapidă și eficientă. De asemenea, permite accesul pentru TIR-uri, fiind astfel potrivită pentru activități care necesită transporturi de mari dimensiuni. Prezența mijloacelor de transport public în incintă este un plus pentru angajați.

Pentru detalii suplimentare și o vizionare a proprietății, nu ezitați să contactați agentul imobiliar Varga Miklos la numărul de telefon +40774485381. Această hală reprezintă o oportunitate unică pentru orice afacere în căutare de spațiu industrial adaptabil și accesibil în Satu Mare.
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Curent trifazic
Centrala proprie
Ventiloconvectoare
Ferestre PVC
Miklos Varga
0774 485 381
Esti interesat de aceasta proprietate ?