Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

Teren Intravilan în Corunca, la 10 MIN DE TG.MURES

Corunca, Central
42.025€
  • ID:P5921
  • S. teren:2090.00 mp
  • Front stradal:61.00 m
  • Clasificare teren:Intravilan
În atenția iubitorilor de natură : Oportunitate unică de investiție- DE VANZARE Teren cu priveliște panoramică spectaculară în Corunca, la doar 10 minute de Târgu Mureș

Proprietate privată în zonă pitorească, neîmprejmuită și fără amenajări prealabile, vă oferă oportunitatea de a construi oaza visurilor dumneavoastră într-un mediu rezidențial cu case de locuit unifamiliale, majoritatea recent construite.

- Suprafața: 2090 metri pătrați / cu pontențial de cumpărare a următorului lot cam cu aceeași suprafață
- Localizare: Zona periferică a localității Corunca, județul Mureș
- Categorie: Intravilan Arabil
- Utilități: Gaz metan, apă și energie electrică disponibile la aproximativ 40 de metri distanță de proprietate.

Cu o formă geometrică patrulater neregular și o topografie ușor înclinată, terenul se află într-o pantă favorabilă pentru construcții având o expunere solară bună pe tot parcursul zilei.

Accesul la acest teren este facilitat de un drum pietruit care face legătura între centrul satului și drumul principal de ieșire din sat către comuna Acățari și Târgu Mureș.
Terenul este învecinat la Sud cu o zonă împădurită, oferind o atmosferă naturală și intimă, un paradis personal care vă scapă de stresul vieții de zi de zi și vă face să vă simțiți în vacanță pentru tot restul vieții, departe de agitația orașului. La Nord se află strada Mureșului, la Vest terenul este înconjurat de case de locuit unifamiliale noi, în timp ce la Est se întinde teren arabil.

Această proprietate se află într-o zonă cu potențial pentru dezvoltare și creștere economică, fiind în apropierea unor facilități cum ar fi Restaurant Pensiune Lyra, reprezentanțe de autoturisme de lux, depozite de cherestea, etc. La numai 8 min de Corunca este drumul de acces spre Autostrada Transilvania.

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități unice de investiție sau doriți să construiți o oază personală în mijlocul naturii dar totuși aproape de facilitățile și serviciile oferite de orașul Tg.Mures - aceasta proprietate ar putea fi alegerea perfectă. Nu ratați această oportunitate de a face parte din comunitatea prosperă din Corunca! și sunați-ne azi, + 40 730 872 071

Citeste mai mult
Mihaela Meisel
0730872071
Esti interesat de aceasta proprietate ?