Teren intravilan la minute de ieșirea din Tg.Mureș

Corunca, Central
37.700€
  • ID:P7311
  • S. teren:1758.00 mp
  • Clasificare teren:Intravilan
Oportunitate unică de achiziție a unui teren excepțional în Corunca, situat la doar câteva minute de Târgu Mureș - în imediata apropiere a pădurii. Terenul oferă un refugiu pașnic, înconjurat de frumusețea naturii, beneficiind în același timp de proximitatea altor locuințe și de o panoramă splendidă.

Corunca se bucura de cea mai rapida dezvoltare a sectorului rezidențial din județ , facilitată de poziționarea și accesul la un nod vital de circulație, ce include centura de est a Târgu Mureșului și artera principală a localității. În anul anterior, au fost eliberate 321 de certificate de urbanism și 77 de autorizații de construire de către Primăria Corunca.
Județul Mureș beneficiază, în ultimii ani, de realizări importante în infrastructura mare, dar și de proiecte de infrastructură care se află în diferite faze de realizare și care vor deschide județul din punct de vedere economic. Proiectul E.ON Energie & Mol România, companii care și-au propus să instaleze 19 unități de încărcare a vehiculelor electrice pe traseul a ceea ce au numit Autostrada electrică Iaşi-Târgu Mureş.

Detalii ale proprietății:
- Suprafața: 1.758 mp, intravilan, oferind multiple posibilități de amenajare și dezvoltare.
- Accesibilitate: Acces rapid la arterele principale și la viitoarea autostrada Unirii A8, precum și la varianta de ocolire a municipiului Tg.Mures Ernei – Corunca
- Peisaj: Vizualizări panoramice ce surprind frumusețea unui peisaj natural impresionant.
- Posibilitatea construirii de locuințe individuale sau colective, cu un regim de înălțime de D+P+2 (duplex).

Această proprietate este ideală pentru cei care caută să scape de agitația urbană și să se bucure de un mediu liniștit și sigur.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă invităm să ne contactați. Suntem nerăbdători să vă ajutăm să descoperiți locul perfect pentru familia dumneavoastră!
Citeste mai mult
Utilitati in zona
Mihaela Meisel
0730872071
Esti interesat de aceasta proprietate ?