Teren Intravilan Miroslava - 500 mp

Miroslava, Central
42.990€
  • ID:P7419
  • S. teren:500.00 mp
  • Front stradal:20.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:D+P+1+M
🌿 Teren rezidențial în Miroslava - Ideal pentru viitoarea ta casă! 🏡

📍 Locație: Situat la doar 1 km distanță de Family Market, acest teren de 500 mp îți oferă o oază de liniște și confort în inima Miroslavei.

📏 Dimensiuni: Cu o deschidere generoasă de 20 de metri și o lungime de 25 de metri, acest teren îți oferă spațiul perfect pentru a construi casa visurilor tale.

🛣️ Acces privat: Beneficiezi de o cale de acces privată, partajată doar între cei 4 vecini, asigurându-ți intimitate și siguranță.

🔌 Utilități: Terenul este racordat la toate utilitățile, inclusiv curent electric, gaz, apă și canalizare, asigurându-ți confortul deplin al unei locuințe moderne.

💧 Sursă proprie de apă: Ai deja construit un puț pentru apă proprie, adăugând o notă de autonomie și sustenabilitate locuinței tale viitoare.

🏡 Perfect pentru construcție: Cu toate aceste facilități pregătite, acest teren devine locul ideal pentru a-ți construi casa mult visată, unde să îți trăiești viața în armonie și confort.

💸 Preț: 44.990 Euro

Nu rata ocazia de a-ți transforma visul în realitate! Contactează-ne astăzi pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare la +40 (751) 890 008
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Put
Fibra optica
Gabriel Ionas
0751890008
Esti interesat de aceasta proprietate ?