Teren Intravilan, zona turistica - Bran, Tohanu Nou, Sohodol

Tohanu Nou, Central
28.400€
  • ID:P7109
  • S. teren:1420.00 mp
  • Front stradal:20.00 m
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan
Va propun in cele ce urmeaza sa descoperiti o oportunitatea de exceptie, atat prin caracteristicile de care se bucura, cat si prin beneficiile pe care vi le va oferi aceasta proprietate. Va invit sa va puneti imaginația la lucru și sa vă vizualizati casa de vis pe un teren deosebit de 1420 mp, cu un front stradal de 20 de metri, situat în inima unei zone superbe, cu peisaje de poveste, aer curat si mult verde, în Tohanu Nou - Sohodol, județul Brașov.

Această proprietate oferă nu doar un teren vast pentru a vă construi căminul perfect, eventual o casa de vacanta și oportunitate unică de a vă bucura de liniștea și frumusețea naturii, cat si posibilitatea utilizarii lui in scop turistic prin construirea unei pensiuni si pentru dieferite activitati in aer liber.

Caracteristici principale:
• Suprafață: 1420 mp de teren bine poziționat, cu un front stradal de 20 de metri si forma dreptunghiulara, oferindu-vă un spațiu generos.
• Localizare: Situat într-o zonă extrem de pitorească din Tohanu Nou - Sohodol, acest teren este înconjurat de peisaje deosebit de frumoase și natură încântătoare.
• Acces: terenul beneficiază de un acces facil, aflandu-se la doar 100 de metri de drumul asfaltat DC50, iar distanța până la DN73 este de doar 1,3 km, inlesnind călătoriile și conexiunile cu alte zone importante.
• Potențial: Cu o locație ideală și un front stradal foarte permisiv, acest teren oferă un potențial enorm pentru a crea o reședință de vis, o casa de vacanta sau chiar pentru a dezvolta proiecte turistice sau recreative, beneficiind de peisaje spectaculoase și de o atmosferă liniștită.

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de a achizitiona o proprietate într-o locație de neuitat, acest teren este alegerea ideală, asadar nu ratați șansa de a va transforma visul în realitate și de a vă bucura de toate beneficiile acestei proprietati extraordinare.

In functie de interes, se poate lua in calcul si posibilitatea parcelarii terenului si achizitionarea unei suprafete mai mici.

Terenul se vinde fara comision de la cumparator (Comision 0%).

Va invit sa ma contactati pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare!
Citeste mai mult
Ciprian Ciuciur
0741384034
Esti interesat de aceasta proprietate ?