Teren 6182 mp Valea Ursului

Valea Ursului, Central
275.240€
  • ID:P7610
  • S. teren:6182.00 mp
  • Front stradal:30.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Extravilan
Oportunitate de investiție deosebită în Valea Ursului, în apropiere de Iași! Acest teren generos, cu o suprafață totală de 6182 mp, este ideal pentru dezvoltare imobiliară, oferind numeroase posibilități pentru investitori.

Detalii Teren:
Suprafață totală: 6182 mp
1682 mp intravilan (70 euro/mp)
4500 mp extravilan: Inclus în Planul Urbanistic General (PUG) pentru transformare în intravilan în cursul acestui an. (35 euro/mp)
Deschidere: 30 metri
Lungime: 231,59 metri
Utilități: Pot fi aduse direct de la strada principală pe terenul unde se află casa adiacentă.

Avantaje și Potențial:
Dezvoltare imobiliară: Terenul este excelent pentru proiecte imobiliare, fie că este vorba despre construcția de locuințe unifamiliale, complexuri rezidențiale sau alte tipuri de dezvoltări.
Planificare viitoare: Transformarea iminentă a celor 4500 mp din extravilan în intravilan adaugă valoare suplimentară și flexibilitate în utilizarea terenului.
Acces facil: Calea de acces aferentă construcțiilor viitoare are o lățime de 4 metri completată de parcela vecinului până la 8 m, asigurând un flux convenabil pentru viitorii locatari sau clienți.
Localizare: Apropierea de orașul Iași și accesul rapid la șoseaua principală din Valea Ursului fac din acest teren o alegere strategică pentru investiții imobiliare.

Beneficii:
Oportunitate de creștere a valorii: Transformarea terenului extravilan în intravilan va crește semnificativ valoarea proprietății.
Posibilități multiple de dezvoltare: Terenul oferă flexibilitate pentru diverse proiecte, adaptate nevoilor pieței imobiliare actuale.

Pentru detalii nu ezitați să ne contactați!
Citeste mai mult
Gabriel Ionas
0751890008
Esti interesat de aceasta proprietate ?