Investitie profitabila în teren Corunca la 10 minute de Tg.Mures, MS

Corunca
18,18€/mp
  • ID:P7072
  • S. teren:2090.00 mp
  • Front stradal:61.00 m
  • Clasificare teren:Intravilan
Oportunitate unică de investiție pentru pasionații de natura - vânzare teren cu o priveliște panoramică spectaculoasă în Corunca, la doar 10 minute de Târgu Mureș, situată într-o zonă pitorească, neîngrădită și fără amenajări anterioare, vă oferă posibilitatea de a construi oaza visurilor dumneavoastră într-un mediu rezidențial cu case unifamiliale, recent construite.

- Suprafață: 2090 metri pătrați, cu potențialul de a achiziționa lotul următor de aproximativ aceeași dimensiune
- Localizare: Zona periferică a localității Corunca, județul Mureș
- Categorie: Intravilan Arabil
- Utilități: Gaz metan, apă și energie electrică disponibile la aproximativ 40 de metri distanță de proprietate.

Cu o geometrie patrulateră neregulată și o topografie ușor înclinată, terenul beneficiază de o pantă favorabilă pentru construcții, având expunerea solară optimă pe parcursul întregii zile.

Accesul către această proprietate este asigurat printr-un drum pietruit care leagă centrul satului de drumul principal ce duce spre comuna Acățari și Târgu Mureș.

La sud, terenul se învecinează cu o zonă împădurită, creând o atmosferă naturală și intimă, oferind astfel un paradis personal care vă eliberează de agitația vieții de zi cu zi și vă induce senzația de vacanță permanentă, departe de trăsăturile aglomerate ale orașului. La nord se află strada Mureșului, la vest terenul este înconjurat de case de locuit unifamiliale noi, iar la est se întinde teren arabil.

Această proprietate se află într-o zonă cu un potențial semnificativ pentru dezvoltare și creștere economică, fiind în apropierea unor facilități precum Restaurantul Pensiune Lyra, reprezentanțe de autoturisme de lux, depozite de cherestea, și altele. Drumul de acces către Autostrada Transilvania este situat la doar 8 minute distanță de Corunca.

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități unice de investiție sau doriți să construiți o oază personală în mijlocul naturii, dar totuși aproape de facilitățile și serviciile oferite de orașul Târgu Mureș, această proprietate ar putea fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Nu ratați șansa de a deveni parte din comunitatea înfloritoare din Corunca! Sunați-ne astăzi la +40 730 872 071.
Citeste mai mult
Utilitati in zona
Mihaela Meisel
0730872071
Esti interesat de aceasta proprietate ?