Teren industrial 27716 mp. cu PUZ in Cristian jud Brasov

Cristian
1.080.000€ + TVA
  • ID:P6569
  • S. teren:27716.00 mp
  • Front stradal:60.00 m
  • Clasificare teren:Intravilan
Descrierea terenului industrial cu PUZ (Plan Urbanistic Zonal) pentru hale de vânzare în intrarea Cristian, Brașov, oferă o oportunitate de investiție remarcabilă într-o locație strategică. Terenul, cu o suprafață generoasă de 27.716 metri pătrați, dispune de o lățime de 60 de metri în fața stradală, oferind un acces facil și vizibilitate maximă.

Amplasarea în proximitatea unor companii de prestigiu precum Schaeffler Romania, Aateq, Terwa, Duvenbeck și altele, evidențiază importanța strategică a zonei, indicând un mediu de afaceri dinamic și în plină dezvoltare. Aceste companii de renume consolidează atractivitatea locației pentru investiții industriale și comerciale.

Terenul dispune de un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) dedicat pentru construcția de hale industriale, conferind claritate și facilitate în demararea proiectului. Această reglementare urbanistică specifică consolidează potențialul de dezvoltare și oferă un cadru favorabil pentru investiții sustenabile și avantajoase.

În contextul maximului de dezvoltare din zonă, această proprietate oferă nu doar un teren extins, ci și oportunitatea de a fi parte a unei comunități industriale în plină expansiune. Infrastructura și accesibilitatea facilitată se alătură vecinătății cu companii de renume, consolidând terenul ca fiind un centru atrăgător pentru afaceri industriale.

Investitorii pot beneficia nu doar de dimensiunea generoasă a terenului, ci și de perspectiva de a contribui activ la creșterea economică și dezvoltarea continuă a zonei. În concluzie, terenul industrial cu PUZ în intrarea Cristian, Brașov, reprezintă o oportunitate unică pentru cei ce își doresc să își extindă sau să își înceapă afacerea într-un mediu prosper și în plin avânt industrial.
Citeste mai mult
Utilitati in zona
Laurentiu Toma Vahnovan
0726329090
Esti interesat de aceasta proprietate ?