Vezi Video. Domeniu Viță de Vie pe 300 HA, comision 0

Dobra
1,67€/mp
  • ID:P7310
  • S. teren:3000000.00 mp
  • Clasificare teren:Extravilan
Explorați cele 300 de hectare de viță de vie nobilă, amplasate într-o zonă pitorească și deluroasă din județul Satu Mare, o regiune cu o tradiție îndelungată în cultivarea viței-de-vie. Această vastă proprietate viticolă se află strategic situată la doar 3 km de o arteră majoră națională și europeană, la 34 km de un aeroport internațional, aproximativ 50 km de frontiera cu Ungaria și 75 km de cea cu Ucraina, facilitând astfel accesul facil și rapid din mai multe direcții.

Proprietatea este deținută de două firme românești, administrate de același proprietar, și este structurată în două parcele adiacente: una de circa 230 de hectare și cealalta de aproximativ 70 de hectare. Din totalul terenului, 85% este proprietate privată, iar restul de 15% este închiriat prin contract de arendă pe o perioadă de 15 ani, existând opțiunea de achiziție imediată.

Plantările de viță-de-vie datează din anii 2011, 2012 și 2014, cu 157 de hectare de viță-de-vie matură, în vârstă de aproximativ 12 ani, iar restul de 143 de hectare variază între 9 și 11 ani. Această diversitate în vârsta viței-de-vie permite o producție variată și de calitate.

Viile sunt împărțite în două categorii de soiuri: soiuri de masă, incluzând Black Magic, Kardinal, Matilde și Victoria, și soiuri pentru vin, precum Fetească Neagră, Merlot, Cabernet, Pinot Noir, Riesling Italian, Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Tămâioasă Românească, Traminer Roz, Burgund Mare, Kadarka, Pinot Gris și Cabernet Frank. Această diversitate de soiuri contribuie la profilul complex și la calitatea superioară a vinurilor produse, recunoscute prin numeroase medalii obținute atât la concursuri internaționale, cât și locale.

Viile sunt bine întreținute și nu necesită investiții majore pentru completări sau replantări, iar oportunitățile de extindere sunt palpabile și promițătoare. De asemenea, în cazul dorinței de procesare locală a producției, se oferă spre vânzare și infrastructura necesară, incluzând clădiri cu structură metalică și aer controlat, cu o capacitate de stocare de aproximativ 1.000.000 de litri în rezervoare inoxidabile, prese, dezciorchinatoare, pompe, filtre și o linie completă de procesare.

Această ofertă reprezintă o ocazie excepțională pentru orice investitor sau entuziast al vinului să dețină și să dezvolte o podgorie de clasă într-o zonă cu un patrimoniu viticol deosebit, îmbinând tradiția cu potențialul de creștere și inovație în industria vinicolă.


Citeste mai mult
Curent
Apa
Miklos Varga
0774 485 381
Esti interesat de aceasta proprietate ?