Teren de vanzare Valea Avrigului zona de pensiuni 4300 mp COMISION 0

Avrig, Exterior Vest
25€/mp
  • ID:P5419
  • S. teren:4300.00 mp
  • Front stradal:60.51 m
  • Nr. fronturi:2
  • Clasificare teren:Intravilan

Este cu bucurie că vă prezentăm o oportunitate de investiție remarcabilă în inima naturii, un teren de vânzare situat pe Valea Avrigului, într-o zonă deosebită, potrivită pentru construcția de pensiuni sau case de vacanță. Această bijuterie naturală are o suprafață generoasă de 4300 de metri pătrați, oferind un cadru impresionant de munte și pădure.

Unul dintre punctele forte ale acestui teren este perspectiva panoramică uimitoare către munte și padure, ceea ce creează un mediu în care conectarea cu natura este la cote maxime. Priveliștea spectaculoasă asupra munților își dezvăluie frumusețea în fiecare colț al acestui teren, oferind potențialilor investitori o oportunitate unică de a crea proiecte arhitecturale care să se integreze perfect în peisajul montan.

Terenul poate fi dezmembrat în mai multe parcele, oferind flexibilitate în ceea ce privește dezvoltarea și utilizarea acestuia, potrivindu-se diverselor planuri de investiție. Faptul că se poate adapta la nevoile specifice ale investitorilor face acest teren un punct de atracție în lumea imobiliară, oferind posibilități variate de dezvoltare.

O oportunitate de investiție bună precum aceasta nu se întâlnește des. Această locație idilică pe Valea Avrigului este ideală pentru cei care doresc să creeze spații de cazare premium sau pentru cei care caută să construiască case de vacanță într-un cadru natural spectaculos. Este momentul să transformați această oportunitate în realitate și să vă dezvoltați proiectul de vis în mijlocul frumuseții naturii montane.
Citeste mai mult
Cornel Căpâlnaș
0744 777 508
Esti interesat de aceasta proprietate ?