Teren 16469 mp extravilan arabil Poiana Marului zona Vulcanita

Poiana Marului
66.000€
  • ID:P6852
  • S. teren:16469.00 mp
  • Clasificare teren:Extravilan
Descrierea extinsă a terenului de vânzare de 16.469 mp, situat în extravilanul arabil din zona Poiana Mărului, zona Vulcanița, in vecinatatea proprietatii Rivendell Resort Poiana Marului care sa inchiriaza pe Booking.com si beneficiază de o locație strategică și de caracteristici naturale remarcabile. Încadrat într-un peisaj pitoresc și plin de liniște, acest teren dispune de un izvor natural și se poate conecta la rețeaua electrică, oferind astfel potențialul unei dezvoltări confortabile și sustenabile.

Cu o suprafață generoasă de 16.469 mp, terenul este ideal pentru diverse scopuri agricole sau rezidențiale, fiind perfect pentru cei ce doresc să se bucure de farmecul vieții rurale sau să investească într-un proiect de dezvoltare imobiliară.

Deși este în prezent clasificat ca extravilan arabil, terenul prezintă potențialul de a fi transformat în intravilan prin elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Această oportunitate deschide calea către diverse proiecte de construcție sau dezvoltare urbanistică, în conformitate cu reglementările locale și cerințele autorităților competente.

În concluzie, terenul de 16.469 mp reprezintă o investiție valoroasă și versatilă, oferind un cadru natural spectaculos și oportunități multiple pentru cei ce își doresc să își pună în aplicare proiectele și viziunile într-un mediu rural autentic și promițător.Terenul
Citeste mai mult
Curent
Apa
Laurentiu Toma Vahnovan
0726329090
Esti interesat de aceasta proprietate ?