Teren intravilan cu potențial imens la Ieșirea din Cristian

Rasnov
118.000€
  • ID:P6984
  • S. teren:2113.00 mp
  • Front stradal:80.30 m
  • Nr. fronturi:4
  • Clasificare teren:Intravilan
  • Regim inaltime:P+1+M
În căutarea unei investiții inspirate sau a unui nou început în construcția visului tău? Ei bine, această oportunitate te așteaptă cu brațele deschise!

Prezentăm cu mândrie acest teren unic, situat strategic pe strada Soarelui, la ieșirea din Cristian, cu intrare direct din DN 73.

Cu o suprafață totală generoasă de 2113 mp, împărțită în 4 parcele individuale (518 mp, 521 mp, 535 mp și 539 mp), acest teren are tot ceea ce îți dorești pentru a construi visul tău.

Cu un PUZ ce permite construirea unei locuințe cu regim de înălțime P+1+M, beneficiind de un POT de 30% și un CUT de 1, această proprietate îți oferă libertatea de a-ți transforma visul în realitate.

Imaginează-ți să te trezești în fiecare dimineață în mijlocul naturii, la doar câțiva pași de terenul de rugby, într-o zonă care emană liniște și prospețime.

Cu toate utilitățile necesare deja disponibile în apropiere, te vei bucura de confortul modern în noua ta locuință.

Accesul facil și direct din DN73 îți permite să te conectezi rapid la oraș și la tot ce are de oferit, fără a sacrifica liniștea și intimitatea.

Cu un potențial de investiții diversificat, acest teren reprezintă nu doar o achiziție, ci și o investiție pentru viitor.

Și mai bine, avem o ofertă specială pentru tine: COMISION 0% pentru cumpărători!

Pentru mai multe informații și pentru a începe această călătorie către noul tău început, contactează consultantul nostru imobiliar, Cătălin Ivan de la Keller Williams.
Citeste mai mult
Utilitati in zona
Catalin Ivan
0726899668
Esti interesat de aceasta proprietate ?