10 Parcele extravilane de vanzare 2950 euro/lot, Comision 0%

Satu Mare
6,56€/mp
  • ID:P6774
  • S. teren:450.00 mp
  • Front stradal:16.00 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Extravilan
Situată pe strada Râtu Mare, în zona Balta Blonda din Satu Mare, această colecție de terenuri extravilane prezintă o oportunitate unică pentru investiții sau pentru construirea unei căsuțe de vacanță. Cu dimensiuni cuprinse între 380 și 450 de metri pătrați, fiecare lot este disponibil la un preț accesibil de 2950 euro, comparabil cu costul unei mașini, oferind o valoare excepțională.

De ce să cumperi:

Locație Liniștită: Amplasate într-o zonă liniștită, terenurile sunt ideale pentru cei care caută un refugiu din agitația urbană, fiind perfecte pentru construirea unei căsuțe de vacanță unde să te poți relaxa și reconecta cu natura.
Preț Accesibil: Cu un preț de doar 2950 euro per lot, aceste terenuri reprezintă o investiție accesibilă, cu un potențial mare de apreciere pe termen lung.
Proximitatea Facilităților: Deși situate într-o zonă liniștită, terenurile beneficiază de apropierea față de facilitățile locale, inclusiv case de vacanță și posibilități de recreere.
Flexibilitate în Utilizare: Terenurile oferă flexibilitatea de a fi folosite atât pentru construcția unei căsuțe de vacanță, cât și ca investiție pe termen lung, cu posibilitatea de valorificare în viitor.

De ce să nu cumperi:

Reglementări pentru Terenurile Extravilane: Posibilele restricții de construcție și reglementările specifice terenurilor extravilane pot necesita timp și resurse suplimentare pentru a obține toate aprobările necesare.
Așteptare pentru Dezvoltare: Fiind o investiție pe termen lung, este posibil să fie nevoie de timp până când valoarea terenului va crește, în funcție de dezvoltarea zonei.
Acces și Infrastructură: În funcție de stadiul actual al dezvoltării infrastructurii locale, accesul la utilități și servicii esențiale poate fi limitat.
Necesitatea unei Investiții Inițiale pentru Construcție: Pentru cei care doresc să construiască imediat, costurile inițiale de dezvoltare pot fi semnificative, începând de la amenajarea terenului până la construcția efectivă.
Aceste terenuri reprezintă o oportunitate fantastică pentru cei în căutarea unui loc de retragere liniștit sau pentru investitorii cu viziune pe termen lung
Citeste mai mult
Miklos Varga
0774 485 381
Esti interesat de aceasta proprietate ?