Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul

TEREN DE VANZARE SIBIU SOS.ALBA IULIA ZONA NEPPENDORF 1816 MPU INTRAVILAN

Sibiu
330.000€
  • ID:P5269
  • S. teren:1816.00 mp
  • Front stradal:17.55 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Intravilan
Aveți oportunitatea de a investi sau a face un schimb avantajos cu acest teren deosebit situat în Sibiu, pe Soseaua Alba Iulia, în zona Metro. Cu o deschidere impresionantă de 17,55 de metri liniari la stradă și o adâncime de 85 de metri, terenul dispune de o suprafață totală de 1816 de metri pătrați. Certificatul de urbanism confirmă statutul său de teren intravilan, deschizând posibilități ample pentru diverse tipuri de dezvoltare.

Principala caracteristică care face acest teren atractiv pentru investitori este potențialul său pentru construcția de apartamente sau birouri. Având în vedere dimensiunile generoase și certificatul de urbanism, acesta se pretează perfect pentru un proiect rezidențial sau de birouri, aducând cu sine multiple opțiuni de valorificare.

Soseaua Alba Iulia și zona Metro conferă terenului o poziție strategică în Sibiu, cu acces facil către principalele artere de transport, facilități comerciale și zone de interes. Această localizare privilegiată adaugă valoare investiției, făcând terenul atrăgător pentru dezvoltatori și investitori care caută să capitaliseze pe potențialul oferit de această zonă în continuă dezvoltare.

Faptul că terenul este disponibil pentru vânzare sau schimb cu alte imobile adaugă o dimensiune suplimentară opțiunilor de tranzacționare, oferind flexibilitate în procesul de achiziție. Această posibilitate de schimb poate fi explorată pentru a vă adapta mai bine la nevoile și obiectivele dvs. de investiție.

Cu un certificat de urbanism în loc și potențialul său evident pentru construcții rezidențiale sau de birouri, acest teren reprezintă o oportunitate de investiție solidă în Sibiu. Acesta este momentul să vă alăturați celor care văd potențialul acestei proprietăți și să vă dezvoltați proiectele într-una dintre cele mai promițătoare zone ale orașului.
Citeste mai mult
Cornel Căpâlnaș
0744 777 508
Esti interesat de aceasta proprietate ?